Retour en verzendingsbeleid

Verzending
Wij streven ernaar jouw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en bij jou te bezorgen. Zodra jouw bestelling bij ons binnen is, bereiden wij het klaar voor verzending. Vaak is het binnen een dag, maar je kunt er zeker van uitgaan dat jouw producten binnen 3 dagen op de deurmat liggen. Is dit niet zo? Stuur dan een mail naar info@shroomie.nl en wij zorgen ervoor dat je jouw bestelling alsnog zo snel mogelijk kan ontvangen.
Bezorgkosten zitten altijd in de prijs inbegrepen. Zo betaal je nooit meer dan de prijs van het product!

 

Retour
Wij geloven in ons product omdat we bij onszelf en anderen hebben ervaren hoe effectief dit voedingssupplement kan zijn. De mate waarin je flow, focus en creativiteit ervaart kan natuurlijk wel verschillen per persoon. Daarom bieden wij jullie een ‘niet goed, geld terug’ garantie.
Heb je dit product getest en voelde je ondanks alle adviezen (zie FAQ) toch niet het gewenste resultaat, dan kun je een mail sturen naar info@shroomie.nl. Voeg in deze mail een foto toe van de resterende porties en laat ons graag horen waarom het niet aan jouw wensen voldeed. Vervolgens krijg je een mail met instructies hoe je de producten terug kan sturen en je geld retour krijgt.
Contact

Heb je een vraag? Laat het ons horen en we mailen je zo snel mogelijk terug.

0

Start typing and press Enter to search

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}