Over ons

Our story

Wij waren al jaren gefascineerd door hoe we ons brein optimaal kunnen laten presteren. Het starten en groeien van bedrijven zijn doelen waarbij we hulp konden gebruiken. Toen Tim Ferriss dit product aanraadde, zijn we dus direct op onderzoek uitgegaan. Twee weken, vier tests en acht analyses verder verbaasden de resultaten ons.

We kregen gemiddeld 20% meer gedaan in minder tijd met minder stress. Toen hebben we het onze vrienden laten testen en gevraagd wat zij ervan vonden. “productiever”, “flow state” en “sterke focus” bleven terugkomen. Daarom besloten we het met iedereen te delen. Zo is Shroomie ontstaan. En we hopen dat ook jouw impact groter wordt met Lion’s Mane.

Shroomie’s missie

Studenten die koffie, red bull, of zelfs ritalin gebruiken om de tentamenperiodes door te komen. De werkdruk is hoog en er zijn steeds meer afleidingen. In deze tijden is focus een erg waardevol middel om je doelen te bereiken. Lion’s Mane helpt je op de juiste momenten optimaal te presteren.

Lion’s Mane is een 100% natuurlijke cognitieve versterker (nootropic). Het verhoogt je concentratie, creativiteit en geheugen. Het versterkt je zenuwstelsel en verkleint de kans op neurologische ziektes. Wij geloven dat dit de oplossing kan bieden voor veel studenten. En wij hebben het onze missie gemaakt om hen ook op de lange termijn beter achter te laten.

 

Lion’s Mane – Shroomie

Ook binnenkort tentamens?

Vanaf 3 porties. Gratis verzending. Niet goed, geld terug.

Contact

Heb je een vraag? Laat het ons horen en we mailen je zo snel mogelijk terug.

0

Start typing and press Enter to search

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}