Lion’s Mane optimaal benutten

Om optimaal te presteren met behulp van Lion’s Mane is het belangrijk dat je weet hoe je dit het beste inzet. In dit artikel hebben wij de beste tips van klanten en ons voor jou op een rijtje gezet. Zo kan jij optimaal met Lion’s Mane studeren.

Wanneer Lion’s Mane de grootste impact heeft

Lion’s Mane versterkt het zenuwstelsel met een tijdelijke versterking van concentratie, creativiteit en geheugen als gevolg. Dit is het meest waardevol wanneer je voor langere tijd geconcentreerd aan één taak werkt. Wanneer deze taak creativiteit vereist en je informatie dient te herinneren of onthouden kan Lion’s Mane de perfecte ondersteuning bieden.

Voorbeelden zijn studeren, schrijven, analyseren, problemen oplossen, plannen uitdenken en brainstormen. De rode draad is hierbij dat je sneller in een flow-state terecht komt waarbij je meer voor elkaar krijgt met minder moeite en stress. Het kan ook onverwachts helpen: dus experimenteer voor jezelf bij welke activiteiten jij er de meeste waarde uit haalt.

Hoe je het maximale uit je Lion’s Mane haalt

Er zijn een paar dingen die voor ons en anderen de toegevoegde waarde verhoogden. Bij inname in de ochtend waren we tijdens onze werkdag zeer effectief, mede dankzij het feit dat je nog veel mentale energie hebt. Direct na inname 15 minuten mediteren had de meeste toegevoegde waarde. Vooral de concentratie neemt dan enorm toe waardoor met Lion’s Mane studeren nog beter werkt. Ook kan een koude douche in de ochtend het effect versterken waardoor beslissingen makkelijker te maken zijn. 

Informatie opnemen zoals lezen of podcasts luisteren zorgden bij veel mensen voor een boost in creativiteit. Ook viel het ons en anderen op dat je vaak meer gedaan krijgt wanneer je van tevoren duidelijke prioriteiten hebt. Om de werking van Lion’s Mane optimaal te benutten is het belangrijk dat je goed uitgerust bent. Flink slaaptekort of een erge kater zorgen voor een minder effectieve sessie. Test voor jezelf welke activiteiten en gewoontes het beste bij jouw persoonlijke ritme passen.

Voor wie Lion’s Mane de meeste waarde heeft

De oudste gebruikers zijn Boeddhistische monniken die het al eeuwenlang gebruiken om dieper te kunnen mediteren. Atleten hebben baat bij de versnelde reflexen en verhoging in concentratie. Wanneer ondernemers dit gericht inzetten kan dit veel invloed hebben op de bottom-line. Voor veel professionals kan het ook helpen om te groeien. Wij hebben inmiddels o.a. consultants, marketeers, programmeurs en professoren ontmoet die het verkiezen boven andere supplementen.

Toch zijn studenten de groep waarbij het de grootste impact kan maken. Veel studenten gebruiken nu koffie, energy drink en zelfs Ritalin om de drukke tentamen periodes door te komen. Lion’s Mane is een gezond alternatief dat op de lange termijn jouw zenuwstelsel versterkt en op de korte termijn helpt om te presteren.

Ook effectiever met Lion’s Mane studeren? Test het nu zelf vanaf 3 porties.

Shroomie - Lion's Mane - Optimaal presteren, studeren en leren
Shroomie - Lion's Mane - Optimaal presteren, studeren en leren voor studenten
Shroomie - Lion's Mane - sneller studeren

Lees over Lion’s Mane

Shroomie - Lion's Mane - beter studeren en presteren

De Lion’s Mane paddenstoel

c2-blog-image

Lion’s Mane en het Brein

Shroomie - Lion's Mane - beter studeren en presteren

Lion’s Mane optimaal benutten

Ook beter presteren?

Vanaf 3 porties. Gratis verzending. Niet goed, geld terug.

Contact

Heb je een vraag? Laat het ons horen en we mailen je zo snel mogelijk terug.

0

Start typing and press Enter to search

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}